کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

تشکیل اتاق عملیات مشترک عراق برای اربعین با فرماندهی السودانی

تشکیل اتاق عملیات مشترک عراق برای اربعین با فرماندهی السودانی دولت عراق برای تامین امنیت زائران اربعین و ارائه حداکثر خدمات به آنها، اتاق عملیات مشترکی تحت فرماندهی فرمانده کل نیرو‌های مسلح تشکیل داده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۸ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 21
کد خبر: ۲۰۰۵۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت کشور عراق روز یکشنبه، برنامه‌های امنیتی و خدماتی مخصوص زیارت اربعین امام حسین علیه‌السلام برای زائران داخل و خارج عراق را تشریح کرد که طی آن یک اتاق عملیات مشترک تحت نظارت «محمد شیاع السودانی» فرمانده کل نیرو‌های مسلح و نخست وزیر عراق تشکیل خواهد شد.

«خالد المحنا» سخنگوی وزارت کشور عراق به خبرگزاری رسمی این کشور گفت: «از لحاظ امنیتی، عملیات پیشگیرانه و نظارت‌های هوایی صورت خواهد گرفت و هماهنگی بالایی میان تمامی سازمان‌های امنیتی از طریق اتاق عملیات مشترک تحت نظارت فرمانده کل نیرو‌های مسلح وجود خواهد داشت.

اقدامات آماده سازی، نشست‌ها و دیدار‌هایی توسط «عبدالامیر الشمری «وزیر کشور عراق به عنوان رئیس کمیسیون عالی امنیت زیارت اربعین صورت گرفته است و وی سفر‌هایی به جمهوری اسلامی ایران داشته تا هماهنگی مشترکی برای ورود زائران از خارج عراق از طریق گذرگاه‌های مرزی صورت بگیرد.

المحنا افزود که مقامات وزارت کشور و سازمان‌های امنیتی تلاش زیادی برای موفقیت زیارت سال جاری به کار بسته‌اند و سال جاری، زیرساخت‌ها توسعه بیشتری یافته و زائران آن را لمس خواهند کرد.

از سوی دیگر، «صادق الحسینی» فرمانده عملیات الحشد الشعبی در استان دیالی امروز (یکشنبه) از حضور پهپاد‌ها برای تأمین امنیت زائران اربعین حسینی خبر داد.

او گفت که مرحله اول تأمین امنیت زیارت اربعین آغاز شده است و همه بخش‌های الحشدالشعبی در نزدیکی مرز «المنذریه» (مرز مهران) مستقر شده‌اند تا امنیت زوار ایرانی و دیگر زائران را تأمین کنند.

به گفته این فرمانده الحشد الشعبی، علاوه بر پرواز پهپاد‌ها در آسمان منطقه، نیرو‌های زمینی نیز در به پایش منطقه می‌پردازند و نیرو‌های الحشد الشعبی تا پایان هفته به بالاترین میزان آماده‌باش خود، همزمان با افزایش ورود زائران می‌رسند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار